Connect with us

Nyheter

Nu också med aktuella råvarupriser

Published

on

Priser på marknadens råvaror med diagramSom besökare på Råvarumarknaden.se, har du antagligen noterat att utbudet under de senaste sex månaderna har blivit betydligt mer omfattande och innehållsrikt. Redan i dag är sidan antagligen Sveriges mest omfattande sida vad gäller råvarurelaterad information med alla de artiklar, videofilmer och analyser som finns att tillgå. Att fler och fler externa professionella aktörer har också uppmärksammat sidan och numera förser oss med analyser och texter på regelbunden bas gör inte heller saken sämre.

Efter önskemål från våra läsare så har vi adderat aktuella råvarupriser till vårt utbud. Vi är en av få aktörer som kan ge sina besökare guldpriset i svenska kronor, något som efterfrågas allt mer.

Nu kommer du aldrig mer att behöva leta igenom hela Internet för att hitta priser på guld, silver, olja eller vad det nu må vara.

Priserna på dessa råvaror kommer upp allt eftersom våra tekniker har tid med detta, men du har säkert redan noterat samlingssidan som vi har för råvarupriserna där du kan hitta alla ädelmetaller och priset på olja och naturgas.

Fler råvarupriser kommer att adderas. Tycker du fortfarande att det saknas något? Låt oss få reda på detta så ser vi vad vi kan göra för att lösa detta.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Ragnar

    8 maj, 2012 at 01:03

    Bra att ni förser oss med sånt med. Att ha med priserna i svenska kronor var faktiskt en bra ide köper jag guld så får jag ju betala för det i kronor inte i dollar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *