Modity om elpriset vecka 6 2013

Modity om det framtida elprisetKraftig temperaturskiftning till varmare väder tillsammans med fallande priser på utsläppsrätter fick marknaden att falla ordentligt under föregående vecka. Merkels uttalande under fredagen fick sedan den korta priskurvan att stärkas ordentligt och inledningen av innevarande vecka är fortsatt något stark. Innevarande vecka väntas kall och torr men efter det visar prognosen mer åt det normala hållet.

Modity ger prognos på elpris, spot och termin för 2013 och 2014

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

scroll to top