Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 13 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity - Ger prognos på elpriset 2012 och 2013Vädret är som det är – och som det varit den senaste månaden – kallt och torrt. Verkar bli likadant framöver. Naturgaspriserna på Nord Pool gasbörs löpte fullständigt amok förra veckan. Vi såg dubbla priser även jmf med de höga nivåerna veckan innan. Har kommit tillbaka idag men är fortfarande ca 10 EUR högre än ”normalt”.

Modity om elpris - Pris på naturgas i Sverige (Nord pool)

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Hansson

    26 mars, 2013 at 01:25

    Undrar var naturgasen går till leverans? Någonstans i Norge? Det kan ju knappast vara Sverige.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *