Modity om elpriset vecka 39 2014

Modity med prognos för det framtida elprisetNya torra väderprognoser håller spot- och terminspriser uppe men priserna är mycket känsliga. Södra Sverige kopplar mot Tyskland men bör frikopplas i takt med inkommande kärnkraft. Ytterligare ökning i det korta. Priset på CO2 håller sig stilla samt kol och olja fortsatt svaga. Naturgasen går upp på Rysk återhållsamhet.

Modity ger prognos på framtida elpris

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    scroll to top