Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 11 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetEfter en liten återhämtning i hydrobalansen är vi tillbaka på dränering. Trots detta faller terminspriserna. Detta mest på grund av priserna på kol och utsläppsrätter, som båda går tillbaka och håller framförallt tyska marknaden nere. Vi påverkas av detta över lite längre sikt. Fortsatt kallt och torrt är väntat inom närmsta perioden även om de största optimisterna gärna noterar marginella förändringar i detta.

Modity om energimarknaden vecka 11 2013 med prognos på elpris

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Claes

    13 mars, 2013 at 16:54

    Tråkigt elpris för alla som vill investera i bull & bear-certifikat. Prognos för 2013, 2014 etc är bara sidledes.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *