Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 49 2014

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity med prognos för det framtida elprisetNya prognoser är blöta och rätt milda. Elterminerna faller och vad gäller bränslet är det ännu mer nedåt. Oljan är diskussionsämnet över hela världen – den går ner ohejdat. I övrigt verkar faran för kall och torr vinter bli mindre för varje dag.

Moditys prognoser på elpriset

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *