Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 48 2014

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity med prognos för det framtida elprisetNederbörd som avtar, lägre vindproduktion och något lägre temperaturer gör att vi väntar oss en höjning av spotpriserna i veckan. Även terminspriserna bör kunna se en uppgång under veckan även om den mycket väl kan vara tillfällig. Denna vecka håller vi koll på OPEC-mötet som går av stapeln nu på torsdag.

Analys med prognos på elpriset för 2014 och 2015

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *