Modity om elpriset vecka 44 2013

Modity Energy Trading ger prognos på elprisFortsatt fall på terminsmarknaden i takt med väderprognoser som är våtare än normalt. Kolpriset har vänt upp i fronten på utbudsstörning från Ryssland. Oljan ned med höga lager, hög produktion och låg efterfrågan. Systempriset kommer troligen att bibehålla låg nivå då tillrinningen är god. Vi närmas oss också slutet på de många nätarbetena i Norge.

Modity Energy Trading ger prognos på elpris för 2014

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

  1 Reply to “Modity om elpriset vecka 44 2013”

  1. Håkan skriver:

   1. När kommer elpriset att vända upp?
   2. Hur ser prognosen ut med elpriser januari-februari månad?

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  scroll to top