Modity om elpriset vecka 26 2014

Modity Energy Trading ger prognos på elprisVäderprognoser som siar om högtryck och framflyttad återstart av kärnkraftverken fick systempriset att öppna veckan betydligt högre än förväntat. Det råder fortfarande stora skillnader mellan prisområdena inom och mellan Sverige. Kraftigt fall på kolmarknaden har hållit tillbaka de längre kontrakten medan de korta kontrakten tickat uppåt på torra prognoser. Idag så har även de längre kontrakten ändrat riktning och marknaden är generellt sett upp.

Modity ger prognos på hur elpriset kommer att utvecklas

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    scroll to top