Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 26 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetLite svajig vecka i årsterminerna, idag rekyl uppåt men tron är ändå söderut. Utsläppsrätterna har sjunkit på EU-beslut. Spoten var i helgen väldigt låg men nu på vardagen några över 30 €/MWh. Kärnkraften i Sverige är nu på 77%. Mer nederbörd att vänta, vilket kommer att stärka hydrobalansen.

Prognos på elpris - Terminer för 2013, 2014, 2015

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *