Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 20 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity - Ger prognos på elpriset 2012 och 2013Gaspriserna tillbaka där vi är vana att ha dem. Fortsatt hög spot, trots en del vindkraft. Kärnkraften är till viss del offline, även i Finland. Kolet är sidledes och oljan sjunker – sammantaget en vecka som från i måndags backat på det flesta punkter.

Modity ger prognos på elpris och energi för 2013 och 2014

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

  1. Hansson

    13 maj, 2013 at 20:58

    Läge att köpa Bull El, terminen på elpriset för tredje kvartalet förväntas stiga enligt prognosen.

  2. Ålänningen

    18 maj, 2013 at 17:35

    Trots att elpriset förväntas vara lågt i flera år så fortsätter utbyggnaden av vindkraft. Verkar som att nuvarande uppsjö av bidrag räcker.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *