Modity om elpriset vecka 14 2014

Modity med prognos för det framtida elprisetEtt trendbrott på elterminerna – nu går det ner igen! Vädret spår stigande temperaturer och efter några få inledande torra dagar, nederbörd väl över normalvärden samt blåsigt. Elcertifikaten går fortfarande ned och elspoten var högre förra veckan än veckan innan. CO2 har rasat liksom elcerten. Olja och kol inga stora förändringar. Hydrobalansen förbättrades till strax över noll.

Prognos på elpris 2014 och 2015, fallande elterminer

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

scroll to top