Modity om elpriset vecka 8 2013

Modity om det framtida elprisetLångvarigt kallt och framförallt långvarigt torrt gör att det vi skrev i höstas har vänts till det motsatta! I dagsläget ingen klar förändring i sikte och uttaget ur magasin är högt. Ändå finns en del faktorer som håller emot – CO2, spotnivån samt låga priser i Tyskland. Kärnkraften går nästan normalt. Frågetecken för prognosen för utsläppsrätter pga kommande beslut.

Aktuella prognoser på elpriset för 2013, 2014, 2015 och 2016

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

  1 Reply to “Modity om elpriset vecka 8 2013”

  1. Hansson skriver:

   Prognosen på elpriset Q2 2013 höjs alltså, dags att köpa BULL EL X4 S. Eller jag håller i alla fall ett öga på hur priset utvecklas.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  scroll to top