Modity om elpriset vecka 48 2013

Modity Energy Trading ger prognos på elprisTvärvändning och fritt fall! Torra prognoser byttes hux flux mot blöta. Fortfarande blött i prognoserna. Hydrobalansen starkare, bör dippa på nästa mätning för att sedan åter stärkas. Decimerad svensk kärnkraft igen – Forsmark 1 tas ut i morgon resten av veckan. Ingen rörelse i elcertifikatmarknaden. Fortfarande begränsningar mellan SE3 och SE4 som driver upp priset i SE4.

Prognos på terminer för elpris

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    scroll to top