Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 38 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity Energy TradingFortfarande stark marknad. Terminerna pekar aningen mindre uppåt än tidigare men om de nuvarande blöta prognoserna blir torra vänder det snart upp igen. Idag mycket vindkraft vilket pressat ned spoten – 38,10 system till i morgon. Prisområdesskillnaderna bör minska med kommande större överföringskapacitet och mer kärnkraft.

Modity ger prognos på elpriset, terminer och elcertifikat

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Persson

    19 september, 2013 at 03:30

    Intressant hur vi verkar ha hamnat i en trend av stigande elpriser. Alla aktörer ger prognoser som pekar åt samma håll, uppåt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *