Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 33 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetEn svängig sommar med kraftig uppgång på terminsmarknaden från i midsomras fram till mitten av juli. Sedan en nästan lika stor backning. Blötare prognoser håller nu ned priset. Långsam uppgång på utsläppsrätterna men kolet är svagt och håller tillbaka.

Modity ger prognos för elpris år 2013 och 2014

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Persson

    18 augusti, 2013 at 03:21

    Dags att köpa Bull El och vara med på stigande elpriser. Men något stort rally lär det inte bli.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *