Modity om elpriset vecka 33 2013

Modity om det framtida elprisetEn svängig sommar med kraftig uppgång på terminsmarknaden från i midsomras fram till mitten av juli. Sedan en nästan lika stor backning. Blötare prognoser håller nu ned priset. Långsam uppgång på utsläppsrätterna men kolet är svagt och håller tillbaka.

Modity ger prognos för elpris år 2013 och 2014

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

  1 Reply to “Modity om elpriset vecka 33 2013”

  1. Persson skriver:

   Dags att köpa Bull El och vara med på stigande elpriser. Men något stort rally lär det inte bli.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  scroll to top