Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 28 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetÅterigen en backning av terminerna – helt och hållet på blötare prognoser. Dock osäkert längre fram innan prognoserna konfirmeras med utfall. Utsläppsrätterna gick upp inför omröstningen, sedan ned igen. Spoten kan komma att ligga kvar över 30 €/MWh pga lite vind och kontroll i Norge. Kärnkraften i Sverige är idag på 79 %. Certifikaten låg aktivitet.

Modity ger prognos för elpris och energi för 2013 och 2014

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Persson

    28 juli, 2013 at 03:36

    Hoppas analyserna på elpriset kommer igång igen i augusti, har saknat prognoserna de senaste veckorna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *