Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 27 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity - Ger prognos på elpriset 2012 och 2013Terminerna återhämtar sig lite på torrare prognoser. Utsläppsrätterna sidledes i avvaktande marknad. Spoten har kommit ned på vardagar, riktmärke 30 €/MWh. Kärnkraften i Sverige är idag på 87 %. Certifikat handlas knappt – sommarstiltje.

Prognos på elpris, spot och termin, vecka 27 2013 från Modity

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Persson

    3 augusti, 2013 at 19:58

    Kan inte någon övertala Plus500 att erbjuda handel i spotpriset på el, eller i alla fall frontterminen. De svenska bankernas certifikat är inte så roliga.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *