Modity om elpriset vecka 22 2014

Modity med prognos för det framtida elprisetSpoten hög i Sverige. Låg kärnkraft, begränsningarna i överföring dels mot Norge men också mot Tyskland samt lite vind bidrar. Fortsatt prognoser åt det torrare hållet. Elterminerna, elcerten och i viss mån utsläppsrätterna upp. Aningen svagare hydrobalans än beräknat.

Modity ger prognos om stigande elpriser år 2014 och 2015

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

scroll to top