Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 23 2014

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity Energy Trading om elprisetTerminsmarknaden pekar uppåt på torra prognoser och beräknat sjunkande hydrobalans. Kärnkraften fortfarande låg och lite vind väntas. De längre terminerna har däremot fallit något under dagen. Fortsatt prognoser åt det torrare hållet. Elterminerna, elcerten och i viss mån utsläppsrätterna upp. Aningen svagare hydrobalans än beräknat.

Modity ger prognos på framtida elpris

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *