Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 16 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity - Ger prognos på elpriset 2012 och 2013Fantastiskt vacker väder – om man tycker om sol och värme! Förändrade prognoser säger varmt och blött. Terminerna sjunker i pris, spoten likaså. Naturgaspriserna på Nord Pool gasbörs har faktiskt normaliserat sig men kolet något uppåt.

Prognos på elpris för 2013 och 2014  av Modity

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *