Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 6 2014

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity med prognos för det framtida elprisetVarmare att vänta, blötare att vänta. Spoten lägre än veckokontrakten antog. Hydrobalansen aningen sämre än väntad. Korta går svagt upp idag, långa går ned. Fortfarande blåsigt väder. Små störningar i svensk kärnkraft ger högre prisområdesskillnader i SE4 idag.

Modity's prognoser på elpriset för 2014 och 2015, terminer.

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *