Modity om elpriset vecka 5 2014

Modity med prognos för det framtida elprisetMöjligen kan kylan bytas mot normala temperaturer samt mer nederbörd under nästa vecka. Förväntad nedgång i hydrobalansen visades – lite mer än tidigare prognostiserat. Blåsigt hela tiden och en tid till. Stabilt resursläge med kärnkraften, vindkraften, hydrobalansen och överföringskapacitet.

Modity ger prognos på elpris-terminer år 2014 och 2015

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Top