Modity om elpriset vecka 46 2013

Modity med prognos för det framtida elprisetInget direkt tryck på uppsidan just nu med rådande väderprognos och kärnkraftsproduktion. Hasleförbindelsen åter i drift vilket ökar flödet in till Sverige. Det råder vissa begränsningar mellan SE3 och SE4 som kommer att bestå till januari 2015. Något upp på terminsmarknaden som fortfarande är väldigt väderstyrd. CO2 faller trots beslutet att gå vidare med backloading i EU-rådet så att parlamentet kan göra en slutgiltig röstning i frågan.

Prognos om hur elpriset kommer att utvecklas

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

  1 Reply to “Modity om elpriset vecka 46 2013”

  1. Persson skriver:

   Blir aldrig riktigt klok på kolpriset.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  scroll to top