Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 42 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetHögt systempris i början av veckan i takt med ökad last och lägre temperaturer. Kommande lågtryck mot veckans slut väntas sedan trappa av prisökningen. Fortfarande nätinlåsningar mellan Norge och Sverige. Kolet sätter nya lågpunkter främst då det råder ett stort överutbud medan det är tvärtom för gasen som stiger pga. utbudsbrist. Priset på utsläppsrätter har fallit kraftigt under veckan och är nu nere och testar nytt motstånd på 4,50 €/ton.

Prognos på framtida elpris är fallande för 2014 - Modity

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *