Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 39 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetVäderprognoserna fortsätter att styra och torra prognoser fick terminspriserna att stiga imorse. Spotpriset väntas bli något högre denna vecka och prisområdesskillnaderna kommer troligen fortsätta vara höga men minska något om kärnkraften kommer in som planerat under veckan. Merkels seger i det tyska valet gör att sannolikheten för ett tyskt stöd till ”back-loading i EU ETS har ökat men det har, i alla fall inte än, påverkat priset på utsläppsrätter då det troligen redan var inprisat.

Modity ger prognos på framtida elpriser, spot och terminer

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *