Modity om elpriset vecka 35 2013

Modity - Ger prognos på elpriset 2012 och 2013Prognoserna lutar mer åt normala mängder och temperaturer. Marknaden reagerade upp men har kommit tillbaka en bit igen. Fortfarande stiltje på utsläppsrätterna innan tyska valet. Elcerten sakta på väg upp men hydrobalansen blir sämre. Naturgasen handlas stabilt strax över 26 €/MWh.

Prognos på framtida elpris från Modity vecka 35 2013

Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras.

    scroll to top