Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 22 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetSpoten håller sig fortfarande hög men väntas komma ned när reviderad och förstärkt kärnkraft successivt kommer in. Elcertifikaten fortsatt ned och kol/olja tämligen svaga, trots strejker i kolgruvor. Hydrobalansen fortsätter att förbättras men aningen torrare prognoser i sikte.

Moditys prognos för elpris på Nordpool

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *