Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 18 2013

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity om det framtida elprisetRekyler uppåt i terminerna men lite hattiga rörelser. Vädret blev inte så varmt som väntat men CO2 håller ned excesser. Konstaterad återhämtning i hydrobalansen men fortfarande mycket kvar till ”goda underskott”. Spoten stark när det inte har blåst.

Framtida elpris år 2013. Energi på termin och spot

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *