Connect with us

Analys

Modity om elpriset vecka 10 2014

Published

on

Modity Energy Trading - Energimarknaden

Modity med prognos för det framtida elprisetMinskad last i samband med milt och varmt väder (för årstiden i alla fall) har tryckt ner systempriset. Förbättring i energibalansen och en vinter som går mot sitt slut håller terminsmarknaden nere på rekordlåga nivåer. Kolet har under en längre tid varit i en nedåtgående trend men utvecklingen i Ukraina påverkar bränslepriserna så tills situationen där är under kontroll kan vi nog få se en del rörelser uppåt. Under veckan har vi även haft kraftiga svängningar på utsläppsrättsmarknaden.

Modity om elpriset när Ukraina händer

 [box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el och gas, till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *