Connect with us

Nyheter

Företaget som lyfte en hel bro

Published

on

Kilsta Metallvärden återvinner och förädlar metallskrotKilsta Metallvärden opererar i återvinningsindustrin. De erbjuder lösningar för att återvinna och köpa metall och göra nytt av gammalt. Ett exempel är uppdraget att plocka isär och återvinna en järnvägsbro på bara sex timmar över en av Stockholms mest trafikerade farleder.

Kilsta Metallvärden befinner sig i en expansiv fas och har nyligen köpt Z-skrot AB och tittar på möjligheten att göra fler förvärv.

Smält metallskrot återvinnsKilsta Metallvärden-koncernen består idag av:

  • Sala Bly (100 %)
  • Euroviroment (45,5%)
  • M.V metallvärden (100%)
  • Metallvärden i Lesjöfors (100%)
  • Z-Skrot (100%)

Kilsta Metallvärden har som marknadsstrategi att förvärva och strukturförändra återvinningsmarknaden i Sverige, detta genom att binda ihop små och medelstora företag till en gemensam koncern.

Baserat på hur metaller har stigit i pris den senaste tiden förutspår Kilsta Metallvärden en god vinst för 2011, 2012 och 2013.

Den 7 september anordnade Stockholm Corporate Finance en kapitalmarknadsdag för råvarubolag, där Kilsta Metallvärdens VD deltog och presenterade företaget. Presentationen filmades och finns att se på Financial Hearings.

Om du tycker att detta råvarubolag verkar spännande kan det vara värt att titta närmare på bolagets nyemission mellan den 25 augusti – 13 september. Läs mer om nyemissionen.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *