Connect with us

Analys

SKM Prisinformation Elcertifikat vecka 11, 2021

Published

on

SKM Svensk Kraftmäkling
Elprisets utveckling
  • LEVERANS AV M-21 GENOMFÖRD
  • TILLDELNING 4 484 264

PRISKOMMENTAR

SKM Kraft

Elcertifikat: Efter tilldelningen i måndags kom ”hockeyklubban” av sig. Tilldelningen blev något högre än väntat. Den här veckan gick M-21 mot sitt slut, sista handelsdagen var i måndags och leveranserna genomfördes igår. Mycket fokus har det varit på det förstås. Inför leveransen av M21 handlades det en del och till annulleringen finns det tid kvar att köpa in Spot, men nu är det mer fokus på M-22. Den totala omsättningen på marknaden har däremot gått ner drastiskt till trots för höga kvoter och på grund av det behöver vi genomföra vissa förändringar.

SKM har sedan 2003 publicerat aktuella och historiska priser och skickat veckouppdateringar gratis. Vår position som neutral mäklare utan ägarförhållanden till marknadsaktörer har gett oss möjlighet att erbjuda den tjänsten till hela marknaden; producenter, distributörer, försäkringsbolag, finansiärer, myndigheter.

På grund av den stora omställningen i marknaden har vi inte längre möjlighet att erbjuda denna tjänst utan kostnad. Från den 1a april skickas inte veckobrevet. För att få prisuppdateringar och marknadskommentarer krävs inloggning till vår hemsida. Vänligen gå in på www.skm.se och beställ mer information eller hör av er till oss!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *