Analys
SEB – Råvarukommentarer, 12 maj 2014

Rekommendationer
Kort sammanfattning
ECB-chefen Mario Draghis kommentar i torsdags till varför euron är så stark just nu, att det beror på att kapitalflykten från Ryssland kan ha varit 220 miljarder och inte de 70 miljarder dollar som Rysslands centralbank rapporterat, är högintressant för ett par marknader. I Rysslands valutareserv ingår t ex guld, som det gör för alla länder, vare sig man har något eller inte. Rysslands centralbanks innehav av platina och palladium är däremot statshemligheter. Vi erfar ett Rysslands centralbank sålt en hel del och även om de kan ha lite kvar, så behåller de detta av strategiska anledningar. Vi tror att säljtrycket på palladium i stort sett är borta och att priset därmed kan gå in i en kraftig hausse. Mer om det inne i brevet.
Det kom tre viktiga rapporter inom lantbrukssektorn i veckan som gick. I torsdags publicerade först CONAB sin rapport för maj, där informationen om sojabönorna tilldrog sig mest intresse. Senare samma dag publicerade FAO/AMIS sin rapport för månaden och på fredagskvällen kom USDA med sin maj-rapport, som för första gången presenterade estimat för året 2014/15. FAO/AMIS rapport var överlag negativ för priserna på spannmål och oljeväxter och det var USDA:s rapport också, precis som vi väntat oss.
Kinas importstatistik presenterades tidigare i veckan och den visade starka siffror för importen för en rad råvaror, inte bara för sojabönor. Media gjorde en stor sak av att allt från importen av råolja till sojabönor var stark. Om man dock sätter denna enskilda månad i perspektiv av de senaste åren, snarare bekräftas bilden av en takt i råvaruimporten som mattas.
Geopolitisk oro, som t ex Rysslands krig med Ukraina, gör att människor blir extra sparsamma och det gäller även för konsumtionen av dyrare mat (kött, etc). Konsumtionen av framförallt foderspannmål kan därför påverkas negativt med högre lager och lägre pris på lite sikt som konsekvens, allt annat lika. Av ECB chefen Mario Draghis kommentar till den starka euro-växelkursen, att kapitalflykten från Ryssland varit 220 miljarder dollar den senaste tiden, och inte 70 mdr dollar, som Rysslands centralbank rapporterat, tyder på att Ryssland drabbats av finansiell härdsmälta.
Det är knappast något som gynnar konsumtionen av dyrare mat inom landet. Detta ska man ta i beaktande när man ser på FAO/AMIS och USDA:s estimat av konsumtion av spannmål under 2014/15 och utgående lager. Utgående lager kan bli högre pga lägre konsumtion i folkrika länder, t ex Ryssland. Det innebär att priset på ett års sikt kan bli ännu lägre än de låga nivåer som USDA förutspår på basis av sina utbuds- och efterfrågebalanser.
Råolja – Brent
Amerikanska raffinaderier börjar komma igång igen efter att ha ställt om till sommarproduktion (mer bensin, mindre eldningsolja). Det innebär att vi passerat den säsongsmässigt svagaste tiden för oljemarknaden. Bråket i Libyen med väsentligt mindre produktion än vad som hade varit möjligt, gjorde att priset på olja höll sig högt i april. Vad vi erfar är att Libyen nu bara producerar ca 250,000 fat per dag. Rebellerna har just nu övertaget i konflikten inom landet och hotar att ta tillbaka två av oljehamnarna.
Råoljelagren i USA minskade något, främst beroende på lägre import.
Vi rekommenderar en kort position i olja, t ex med MINIS OLJA B S eller MINIS OLJA A S
Elektricitet
Förra veckan gick vi över till köprekommendation med tillägget att försöka vänta på en rekyl att köpa på. Kanske var det några som hann med att göra det i den rekyl som faktiskt inföll i veckan.
Vi behåller köprekommendationen. Stöd finns på 24 euro och motstånd på 27.
Naturgas
Priset på naturgas befinner sig i en fallande trend. Stöd finns på 4.40 och på lägre nivå 4.20. Vi fortsätter med säljrekommendation.
Koppar
Det Indonesiska exportförbudstemat har av uppenbara skäl varit fixerat vid nickel. Kopparmalmsexporten har varit undantagen, men exportskatterna har ännu inte avgjorts slutgiltigt. Detta har dragit ut på tiden sedan början av året. Kopparmarknaden saknar därför
material från Indonesien.
Den fysiska premien CIF Shanghai har fortsatt uppåt till 130 dollar per ton från 100 dollar för två veckor sedan och 75 dollar i mars. Detta är ett tecken på att efterfrågan ökar snabbare än det går att forsla in material.
Tekniskt är 6750 dollar en viktig motståndsnivå, som ser ut att bli svår för kopparmarknaden att handla över, rent tekniskt, men å andra sidan ser lagren ut att minska stadigt. Teknisk analys säger, var försiktig, men fundamenta säger köp. Vem vinner? Vi fortsätter med köprekommendation i alla fall.
Aluminium
De senaste veckorna har varit något av en besvikelse för dem som trodde att vi hade sett någon slags trendvändning i den här marknaden. Stödet vid 1850 dollar gav vika och marknaden handlade så lågt som 1755 i fredags. Kurvrörelserna de senaste veckorna med press på de längre terminskontraktens contango, antyder att marginella producenter tar tillfället i akt att prissäkra framtida produktion. Vi har sett intresse från konsumenter på vägen ner, men uppenbarligen inte tillräckligt för att hindra marknaden från att falla. Investerarkollektivet lämnar uppenbarligen sina långa positioner och går i någon utsträckning kort igen. Som vi har skrivit i tidigare veckobrev, kommer det att ta tid för marknaden att beta av de senaste årens överproduktion. Men inte desto mindre känns det som om något viktigt har hänt då marknaden tagit ett kliv uppåt. Man ska dock ställa in sig på att priset kan röra sig sidledes ett tag. 1750 dollar-nivån kommer att vara viktig den kommande veckan. Vi tror den håller och rekommenderar köp här.
Zink
Metall har stadigt tagit ut från LME:s lagerhus sedan början av april. Frågan nu är om detta går till konsumtion eller inte. Misstanken som föddes tidigt, att metallen flyttades till billigare lager för att ingå i finansieringsaffärer är mindre trolig nu, när contangot är mindre. Det är bara i aluminium som contangot fortfarande är bra nog för den sortens affärer. Uttagen av zink från lagren handlar därför troligtvis om riktig efterfrågan och det är ett gott tecken för zinkmarknaden. Prisrörelserna på LME tycks vara en återspegling av lagerförändringen. Just nu verkar dock priset vara fast inom intervallet 1950 – 2150 dollar.
Nickel
Nickelpriset har stigit med imponerande 10% sedan förra veckan. Det är den sjätte veckan i följd som priset stiger. De senaste 14 veckorna är det bara en vecka när priset gått ner. Hittills i år har priset gått upp med 45%. Det är fortfarande samma faktorer som ligger bakom prisuppgången, dvs Indonesien och Ryssland. Den här veckan tillkom emellertid ytterligare en faktor: Vales gruva i Nya Kaledonien har produktionsproblem. Gruvan är liten, och problemen ”borde” inte ha fått den effekt på priset som den fick.
Veckans prisuppgång skedde nästan helt och hållet mellan onsdagen och fredagen. Det är intressant att uppgångarna sker i asiatisk handel. När vi kommer in på morgonen är priset redan högre. Sedan är priset oförändrat, eller faller tillbaka lite. Det kommer rapporter om att kinas produktion av NPI sjunker. Fördelen för NPI-baserad produktion av rostfritt stål var beroende av billig malm från Indonesien. Visserligen har kinesiska verk byggt upp stora lager som de tar av nu, men snart tar den traditionella framställningsmetoden över, med den ekonomi på nickel som det innebär. De flesta analytiker menar att golvet för nickelpriset då blir ca 18,000 dollar per ton. Tillverkningen av rostfritt stål använder ca 60% av nickelutbudet i världen och vi ser tecken på en återhämtning där också. Enligt CRU är industrin tillbaka på en årlig tillväxttakt på 5%. Även haussen i nickelpriset kan ge efterfrågan på rostfritt stål en boost. Köpare av rostfritt stål börjar boka in framtida köp.
Nickelmarknaden har botten bakom sig.
Guld
Guldpriset föll tillbaka efter att Ryska uttalanden varit mindre aggressiva i veckan som gick. Priset rör sig inom ett smalt intervall och stödet vid 1880 är fortfarande intakt. Vi fortsätter att vara försiktigt positiva till guld.
Vi rekommenderar köp av GULD S.
Silver
Silverpriset föll tillbaka i veckan, tillsammans med guld, efter att uttalanden från Ryssland var mindre krigiska än tidigare. När priset nu närmar sig stödet på 18.90 finns därför goda tillfällen att köpa silver.
Nedan ser vi ett diagram över priset på guld uttryckt i silver. Det går alltså över 67 finuns silver på varje fin-uns av guld (förra veckan 66 uns silver). Som vi ser är det en hög nivå, dvs silver är billigt i förhållande till guld.
Vi anser att silver är mer köpvärt än guld och skulle vilja köpa på de här nivåerna. Vi rekommenderar köp av SILVER S.
Platina & Palladium
Mario Draghi, chefen för ECB, sade i torsdags att kapitalutflödet från Ryssland kanske varit 220 miljarder dollar, så mycket att det höjt växelkursen på euron. Rysslands centralbank har sagt att utflödet varit 70 miljarder dollar. Detta är dock baserat på den offentliga delen av valutareserven och där ingår guld, men inte palladium, platina och diamanter. Det sägs rakt ut att innehavet av palladium är en statshemlighet i Ryssland. Om Rysslands centralbank sålt palladium, platina och diamanter kan utflödet alltså vara större än det officiella. GFMS menar att Rysslands centralbank hade uppskattningsvis 0.3 miljoner uns palladium innan krisen. Detta förslår inte alls för skillnaden mellan 70 och 220 miljarder dollar. Men de har även vad vi erfar haft platina och diamanter, såväl inom centralbanken som i den strategiska reserven. Vi erfar att metall har flyttats till Schweiz varifrån det sålts vidare. Vi är inte säkra på att allt har lämnat Schweiz. Metall kan finnas i låsta lager, kanske av den sorts lagerhotell som finns på Klotenflygplatsens ”frihamnslager”. Det kan vara så att någon spelare sitter med detta som en lång position och är redo att sälja om priset kommer upp. Vi tror inte att Ryssland har metall kvar som man vill sälja. Det (lilla) man har kvar behövs som en strategisk reserv.
Säljtrycket kan alltså i stort sett vara borta och med det intresse som finns, så skulle priset på palladium och till viss del kanske även platina kunna gå väsentligt mycket högre
Skulle västvärlden gå till nivå 3 i sanktioner mot Ryssland, tror vi att man kommer att låta olje- och gasindustrin vara. Man vill inte ha ett högt pris på gas. Vi tror att man kommer att ge sig på gruvindustrin. Det är då Norilsk Nickel som är det uppenbara målet. Norilsk producerar nickel, platina och palladium. Det finns även en järnmalmsproduktion som kan bli lidande av sanktioner, men huvudsakligen är det palladium och platina som drabbas.
Det allmänna valet i Sydafrika den 7 maj gav ANC drygt 60% av rösterna, vilket innebär att de fortsätter att styra landet som de gjort de senaste 20 åren. Inflationen ligger på en hög nivå, 12% om man extrapolerar de senaste förändringarna i konsumentpriserna. Det är över centralbankens övre gräns på 6% för inflationen och det kan innebära kommande räntehöjningar. Å andra sidan är BNP-tillväxten låg på 1.9% förra året. SEB:s Emerging Markets-ekonom väntar sig att den stiger marginellt till 2.2% i år, men detta kan grusas om det blir räntehöjningar.
Prisdiagrammet på palladium ser vi nedan.
Vi rekommenderar köp av PLATINA S och PALLADIUM S, eller BULL PLATINA X4 S eller BULL PALLAD X4 S.
För den som vill ta ännu mer risk, finns nu även BULL PALLAD X5 S.
Kaffe
Förra veckan hade vi köp, men skrev också att man skulle ta stoppen om priset gick under 200 cent. Det gjorde priset i torsdags, så vi hoppas att alla är ute ur sina långa positioner nu. Vi har neutral, efter stoppen. Och med tanke på att det förmodligen finns tekniskt stöd vid 180 cent, är det inte läge för att gå kort just nu utan behåller neutral.
En anledning till prisfallet var att sannolikheten för ett El Niño minska kraftigt i den senaste prognosen från Australiens Meteorologiska Byrå. Det innebär att risken för skador på skörden av robusta i Indonesien och Vietnam också minskat på motsvarande sätt.
Neutral rekommendation på kaffe.
Kakao
Priset på kakao ligger nu i fallande trend och vi väljer att gå kort. Det är en fint rundad toppformation. Tekniskt stöd finns på 2800 dollar. Vi rekommenderar köp av SHORT KAKAO A S, som har en hävstång strax under -1.
För övriga råvaror från jordbruket se dagens andra analysbrev från SEB.
[box]SEB Veckobrev Veckans råvarukommentar är producerat av SEB Merchant Banking och publiceras i samarbete och med tillstånd på Råvarumarknaden.se[/box]
Disclaimer
The information in this document has been compiled by SEB Merchant Banking, a division within Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) (“SEB”).
Opinions contained in this report represent the bank’s present opinion only and are subject to change without notice. All information contained in this report has been compiled in good faith from sources believed to be reliable. However, no representation or warranty, expressed or implied, is made with respect to the completeness or accuracy of its contents and the information is not to be relied upon as authoritative. Anyone considering taking actions based upon the content of this document is urged to base his or her investment decisions upon such investigations as he or she deems necessary. This document is being provided as information only, and no specific actions are being solicited as a result of it; to the extent permitted by law, no liability whatsoever is accepted for any direct or consequential loss arising from use of this document or its contents.
About SEB
SEB is a public company incorporated in Stockholm, Sweden, with limited liability. It is a participant at major Nordic and other European Regulated Markets and Multilateral Trading Facilities (as well as some non-European equivalent markets) for trading in financial instruments, such as markets operated by NASDAQ OMX, NYSE Euronext, London Stock Exchange, Deutsche Börse, Swiss Exchanges, Turquoise and Chi-X. SEB is authorized and regulated by Finansinspektionen in Sweden; it is authorized and subject to limited regulation by the Financial Services Authority for the conduct of designated investment business in the UK, and is subject to the provisions of relevant regulators in all other jurisdictions where SEB conducts operations. SEB Merchant Banking. All rights reserved.
Analys
Brent on a rollercoaster between bullish sanctions and bearish tariffs. Tariffs and demand side fears in focus today

Brent crude rallied to a high of USD 75.29/b yesterday, but wasn’t able to hold on to it and closed the day at USD 74.49/b. Brent crude has now crossed above both the 50- and 100-day moving average with the 200dma currently at USD 76.1/b. This morning it is trading a touch lower at USD 74.3/b

Brent riding a rollercoaster between bullish sanctions and bearish tariffs. Biden sanctions drove Brent to USD 82.63/b in mid-January. Trump tariffs then pulled it down to USD 68.33/b in early March with escalating concerns for oil demand growth and a sharp selloff in equities. New sanctions from Trump on Iran, Venezuela and threats of such also towards Russia then drove Brent crude back up to its recent high of USD 75.29/b. Brent is currently driving a rollercoaster between new demand damaging tariffs from Trump and new supply tightening sanctions towards oil producers (Iran, Venezuela, Russia) from Trump as well.
’Liberation day’ is today putting demand concerns in focus. Today we have ’Liberation day’ in the US with new, fresh tariffs to be released by Trump. We know it will be negative for trade, economic growth and thus oil demand growth. But we don’t know how bad it will be as the effects comes a little bit down the road. Especially bad if it turns into a global trade war escalating circus.
Focus today will naturally be on the negative side of demand. It will be hard for Brent to rally before we have the answer to what the extent these tariffs will be. Republicans lost the Supreme Court race in Wisconsin yesterday. So maybe the new Tariffs will be to the lighter side if Trump feels that he needs to tread a little bit more carefully.
OPEC+ controlling the oil market amid noise from tariffs and sanctions. In the background though sits OPEC+ with a huge surplus production capacity which it now will slice and dice out with gradual increases going forward. That is somehow drowning in the noise from sanctions and tariffs. But all in all, it is still OPEC+ who is setting the oil price these days.
US oil inventory data likely to show normal seasonal rise. Later today we’ll have US oil inventory data for last week. US API indicated last night that US crude and product stocks rose 4.4 mb last week. Close to the normal seasonal rise in week 13.
Analys
Oil gains as sanctions bite harder than recession fears

Higher last week and today as sanctions bite harder than recession fears. Brent crude gained 2% last week with a close on Friday of USD 73.63/b. It traded in a range of USD 71.8-74.17/b. It traded mostly higher through the week despite sharp, new selloffs in equities along with US consumer expectations falling to lowest level since 2013 (Consumer Conf. Board Expectations.) together with signals of new tariffs from the White House. Ahead this week looms the ”US Liberation Day” on April 2 when the White House will announce major changes in the country’s trade policy. Equity markets are down across the board this morning while Brent crude has traded higher and lower and is currently up 0.5% at USD 74.0/b at the moment.

New US sanctions towards Iran and Venezuela and threats of new sanctions towards Russia. New sanctions on Venezuela and Iran are helping to keep the market tight. Oil production in Venezuela reached 980 kb/d in February following a steady rise from 310 kb/d in mid-2020 while it used to produce 2.3 mb/d up to 2016. Trump last week allowed Chevron to import oil from Venezuela until 27 May. But he also said that any country taking oil or gas from Venezuela after 2 April will face 25% tariffs on any goods exported into the US. Trump is also threatening to sanction Russian oil further if Putin doesn’t move towards a peace solution with Ukraine.
The OPEC+ to meet on Saturday 5 April to decide whether to lift production in May or not. The OPEC+ Joint Ministerial Monitoring Committee will meet on Saturday 5 April to review market conditions, compliance by the members versus their production targets and most importantly decide whether they shall increase production further in May following first production hike in April. We find it highly likely that they will continue to lift production also in May.
OPEC(+) crashed the oil price twice to curb US shale, but it kicked back quickly. OPEC(+) has twice crashed the oil price in an effort to hurt and disable booming US shale oil production. First in 2014/15/16 and then in the spring of 2020. The first later led to the creation of OPEC+ through the Declaration of Cooperation (DoC) in the autumn of 2016. The second was in part driven by Covid-19 as well as a quarrel between Russia and Saudi Arabia over market strategy. But the fundamental reason for that quarrel and the crash in the oil price was US shale oil producers taking more and more market share.
The experience by OPEC+ through both of these two events was that US shale oil quickly kicked back even bigger and better yielding very little for OPEC+ to cheer about.
OPEC+ has harvested an elevated oil price but is left with a large spare capacity. The group has held back large production volumes since Spring 2020. It yielded the group USD 100/b in 2022 (with some help from the war in Ukraine), USD 81/b on average in 2023/24 and USD 75/b so far this year. The group is however left with a large spare capacity with little room to place it back into the market without crashing the price. It needs non-OPEC+ in general and US shale oil especially to yield room for it to re-enter.
A quick crash and painful blow to US shale oil is no longer the strategy. The strategy this time is clearly very different from the previous two times. It is no longer about trying to give US shale oil producers a quick, painful blow in the hope that the sector will stay down for an extended period. It is instead a lengthier process of finding the pain-point of US shale oil players (and other non-OPEC+ producers) through a gradual increase in production by OPEC+ and a gradual decline in the oil price down to the point where non-OPEC+ in general and US liquids production especially will gradually tick lower and yield room to the reentry of OPEC+ spare capacity. It does not look like a plan for a crash and a rush, but instead a tedious process where OPEC+ will gradually force its volumes back into the market.
Where is the price pain-point for US shale oil players? The Brent crude oil price dropped from USD 84/b over the year to September last year to USD 74/b on average since 1 September. The values for US WTI were USD 79/b and USD 71/b respectively. A drop of USD 9/b for both crudes. There has however been no visible reaction in the US drilling rig count following the USD 9/b fall. The US drilling rig count has stayed unchanged at around 480 rigs since mid-2024 with the latest count at 484 operating rigs. While US liquids production growth is slowing, it is still set to grow by 580 kb/d in 2025 and 445 kb/d in 2026 (US EIA).
US shale oil average cost-break-even at sub USD 50/b (BNEF). Industry says it is USD 65/b. BNEF last autumn estimated that all US shale oil production fields had a cost-break-even below USD 60/b with a volume weighted average just below USD 50/b while conventional US onshore oil had a break-even of USD 65/b. A recent US Dallas Fed report which surveyed US oil producers did however yield a response that the US oil industry on average needed USD 65/b to break even. That is more than USD 15/b higher than the volume weighted average of the BNEF estimates.
The WTI 13-to-24-month strip is at USD 64/b. Probably the part of the curve controlling activity. As such it needs to move lower to curb US shale oil activity. The WTI price is currently at USD 69.7/b. But the US shale oil industry today works on a ”12-month drilling first, then fracking after” production cycle. When it considers whether to drill more or less or not, it is typically on a deferred 12-month forward price basis. The average WTI price for months 13 to 24 is today USD 64/b. The price signal from this part of the curve is thus already down at the pain-point highlighted by the US shale oil industry. In order to yield zero growth and possibly contraction in US shale oil production, this part of the curve needs to move below that point.
The real pain-point is where we’ll see US drilling rig count starting to decline. We still don’t know whether the actual average pain-point is around USD 50/b as BNEF estimate it is or whether it is closer to USD 65/b which the US shale oil bosses say it is. The actual pain-point is where we’ll see further decline in US drilling rig count. And there has been no visible change in the rig count since mid-2024. The WTI 13-to-24-month prices need to fall further to reveal where the US shale oil industry’ actual pain-point is. And then a little bit more in order to slow production growth further and likely into some decline to make room for reactivation of OPEC+ spare capacity.
The WTI forward price curve. The average of 13 to 24 month is now USD 64.3/b.
The average 13-to-24-month prices on the WTI price curve going back to primo January 2022. Recently dropping below USD 65/b for some extended period.
Analys
Brent Edges Lower After Resisting Equity Slump – Sanctions, Saudi Pricing in Focus

Brent has defied bearish equities for three days but is losing its stamina today. Brent gained 0.3% yesterday with a close of USD 74.03/b, the highest close since 27 February and almost at the high of the day. It traded as low as USD 73.23/b. Brent has now defied the equity selloff three days in a row by instead ticking steadily higher. A sign of current spot tightness. This morning however it is losing some of its stamina and is down 0.5% at USD 73.7/b along with negative equities and yet higher gold prices.

The new US Iran sanctions is creating frictions in getting its oil to market and helps keeping oil market tight. Part of the current tightness is due to the new US sanctions on Iran which. Ships containing 17 mb of its oil now sits idle east of Malaysia waiting (Bloomberg) for ship-to-ship transfers with China teapot refineries the normal final destination. But the latest US sanctions has probably made these refineries much more cautious. More friction before Iranian oil is reaching its final destination if at all. Tighter market.
Lower Saudi OSPs for May is expected. A signal of a softer market ahead as OPEC+ lifts production. Saudi Aramco is expected to reduce it official selling price (OSPs) for Arab Light to Asia for May deliveries by USD 2/b. A measure to make its oil more competitive in relative to other crudes suppliers. It is also a sign of a softer market ahead. Naturally so since OPEC+ is set to lift production in April and also most likely in May. If Saudi Aramco reduces its OSPs to Asia for May across its segments of crudes, then it is a signal it is expecting softer oil market conditions. But news today is only discussing Arab Light while the main tightness int the market today is centered around medium sour crude segment. A lowering of the OSPs for the heavier and more sour grades will thus be a more forceful bearish signal.
Front-end backwardation may ease as the Brent May contract rolls off early next week. The Brent May future will roll off early next week. It will be interesting to see how that affects the front-end 1-3mth backwardation as it is shifted out into summer where a softer market is expected.
Brent is boring like crazy with 30dma annualized volatility of just 21%. Waiting for something to happen.

Brent crude has defied three days of bearish equity markets and ticked higher instead. Caving in a bit this morning with yet another day of bearish equities and bullish gold.

-
Nyheter3 veckor sedan
USA är världens största importör av aluminium
-
Nyheter4 veckor sedan
OPEC+ börjar öka oljeutbudet från april
-
Analys3 veckor sedan
Crude oil comment: Unable to rebound as the US SPX is signaling dark clouds on the horizon
-
Analys4 veckor sedan
Oversold. Rising 1-3mth time-spreads. Possibly rebounding to USD 73.5/b before downside ensues
-
Nyheter4 veckor sedan
Arctic Minerals är ett nordiskt mineralprospekterings- och gruvutvecklingsbolag
-
Analys3 veckor sedan
Crude oil comment: Not so fragile yet. If it was it would have sold off more yesterday
-
Analys4 veckor sedan
A deliberate measure to push oil price lower but it is not the opening of the floodgates
-
Nyheter2 veckor sedan
Priset på koppar skiljer sig åt efter tariffer