Connect with us

Nyheter

Lundin presenterar afrikanska pärlor

Published

on

Robert Eriksson presenterar Lucara Diamond och Africa Oil

Robert Eriksson presenterar Lucara Diamond och Africa OilDen råvaruinriktade Lundinsfären brukar ofta lyckas väl i sina olika prospekteringsbolag, och har historiskt sett låtit bolagen listas först på kanadensiska Toronto Stock Exchange där marknaden har en betydligt större erfarenhet av just gruv- och oljebolag i både prospekteringsfas och produktion. Lundingruppen brukar efter en tid låta aktierna i sina bolag parallellnoteras i Stockholm.

  • Lucara Diamond är ett kanadensiskt diamantproducerande bolag inom Lundin-gruppen som handlas på Botswana Stock Exchange sedan juli 2011, Toronto Stock Exchange sedan augusti 2011 och på First North sedan november 2011.
  • Africa Oil är ett kanadensiskt oljebolag med prospekteringslicenser i Kenya, Etiopien, Mali och Somalia. Aktien är noterad på First North i Stockholm och TSX Venture Exchange i Toronto.

Robert Eriksson, IR-ansvarig för Lundingruppens bolag deltog på Avanzadagen i Stockholm i november 2011 där han presenterade Lucara Diamond och Africa Oil. Presentationen filmades och kan ses här på Råvarumarknaden.se.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Hansson

    10 mars, 2013 at 20:06

    Alltid intressant att lyssna till Lundin-bolag. Var nyligen på en presentation av NGEX, ett annat lite mer okänt Lundin-bolag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *