Lundin presenterar afrikanska pärlor

Robert Eriksson presenterar Lucara Diamond och Africa OilDen råvaruinriktade Lundinsfären brukar ofta lyckas väl i sina olika prospekteringsbolag, och har historiskt sett låtit bolagen listas först på kanadensiska Toronto Stock Exchange där marknaden har en betydligt större erfarenhet av just gruv- och oljebolag i både prospekteringsfas och produktion. Lundingruppen brukar efter en tid låta aktierna i sina bolag parallellnoteras i Stockholm.

 • Lucara Diamond är ett kanadensiskt diamantproducerande bolag inom Lundin-gruppen som handlas på Botswana Stock Exchange sedan juli 2011, Toronto Stock Exchange sedan augusti 2011 och på First North sedan november 2011.
 • Africa Oil är ett kanadensiskt oljebolag med prospekteringslicenser i Kenya, Etiopien, Mali och Somalia. Aktien är noterad på First North i Stockholm och TSX Venture Exchange i Toronto.

Robert Eriksson, IR-ansvarig för Lundingruppens bolag deltog på Avanzadagen i Stockholm i november 2011 där han presenterade Lucara Diamond och Africa Oil. Presentationen filmades och kan ses här på Råvarumarknaden.se.

  1 Reply to “Lundin presenterar afrikanska pärlor”

  1. Hansson skriver:

   Alltid intressant att lyssna till Lundin-bolag. Var nyligen på en presentation av NGEX, ett annat lite mer okänt Lundin-bolag.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  scroll to top