Nyheter

Sino Agro Food – Diversifierat jordbruk i Kina

Publicerat

den

Sino Agro Food är ett USA-registrerat företaget som bedriver ett diversifierat jordbruk i Kina. Sino Agro Foods aktie (SIAF) handlas idag på Pinksheets i USA, men företaget arbetar för en notering på Nasdaq, med en anhalt på OTC BB. Vid en notering på Nasdaq så är det faktiskt inte helt otroligt att företaget även paralellnoteras i Stockholm, då uppskattningsvis 20-30 % av aktierna ägs av svenskar.

Bakgrunden till det stora svenska intresset är Jordanfonden, vilket inte är en fond utan en analys- och nyhetstjänst om investeringar i råvaror som drivs av den drivna råvaruinvesteraren Nisse Sandberg. Han är för övrigt även en stor anhängare av guldföretaget Semafo som han nu har fått att parallelnotera sig i Stockholm.

Videon ovan är en företagspresentation av Sino Agro Food som filmades under Jordanfondens besök i Kina i september i år.

[quote]Sino Agro Food Inc är ett integrerat och diversifierat jordbruksteknologi- och organisk mat-företag med dotterbolag verksamma i Kina. Företaget är fokuserat på att utveckla, producera och distribuera jordbruksprodukter med hög marginal i Kina. Företaget har som mål att fokusera på att möta den ökande efterfrågan av gourmet och högkvalitativ mat från den växande kinesiska medelklassen. Nuvarande affärsområden inkluderar fiske, mejerier och jordbruksproduktion av Hylocereus Undatus (skogskaktus). – Sino Agro Food Inc[/quote]

Populära

Exit mobile version