Analys

Modity om elpriset vecka 15 2013

Publicerat

den

Fantastiskt vacker väder – om man tycker om sol, torrt och kyla! Enahanda prognoser säger kallt och torrt igen och igen. Terminerna stiger i pris, spoten är hög. Naturgaspriserna på Nord Pool gasbörs har sansat sig på sistone och kolet är på nedåtgående.

[box]Denna energimarknadskommentar om elpriset publiceras på Råvarumarknaden.se med tillstånd och i samarbete med Modity Energy Trading.[/box]

Ansvarsfriskrivning

Energimarknadskommentaren har producerats av Modity Energy Trading. Informationen är rapporterad i god tro och speglar de aktuella åsikterna hos medarbetarna, dessa kan ändras utan varsel. Modity Energy Trading tar inget ansvar för handlingar baserade på informationen.

Om Modity Energy Trading

Modity Energy Trading erbjuder energibolag och större företag den erfarenhet, kompetens och analysredskap som krävs för en trygg och effektiv förvaltning av energiportföljen. Modity bedriver handel med allt från el, gas och biobränslen till elcertifikat, valutor och utsläppsrätter. Företagets kunder får dessutom ta del av deras analysprodukter som t.ex det fullständiga marknadsbrevet med ytterligare kommentarer och prognoser. För ytterligare information se hemsidan.

1 kommentar

  1. Hansson

    13 april, 2013 vid 00:46

    Nu borde intresset för Bull El-certifikat öka igen. Av någon anledning så verkar alla vilja spekulera i stigande elpriser. Kollar man på forumen så är det ingen som är intresserad av Bear El-certifikat. Märkligt. Men jag antar att det är någon psykologisk grej. Det är väl egentligen ganska likt hur det spekuleras i aktier.

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populära

Exit mobile version