Nyheter

Metallkonferens om Kina i Stockholm

Publicerat

den

Den 21 och 22 september anordnar det svenska analysföretaget Raw Materials Group tillsammans med kinesiska Beijing Antaike Information Development Co. (Antaike) det första kinesiska metallforumet i Stockholm, ett unikt tillfälle för den som har intressen av metallmarknaderna, såväl på lokal som global nivå.

Konferensen, China Metal Forum, är ett unikt tillfälle att ta del av såväl kinesiska som globala aktörers åsikter om Kinas roll på råvarumarknaderna, men är också anpassad för de bolag som vill knyta kontakter med ledande bolag i Fjärran Östern. En rad ledande experter från bland annat Antaike presenterar sina prognoser kring den kinesiska basmetallindustrins utbud och efterfrågan. Kommer det kinesiska undret att fortsätta leverera? Hur kommer konsumtionsmönstren i Kina att förändras de kommande åren? Till detta kommer en rad olika europeiska experter som presenterar de globala framtidsutsikterna för sektorn, sett från ett europeiskt perspektiv. Läs mer om konferensen på www.chinametalforum.com

Råvarumarknaden.se ger dig rabatt

Om du vill delta på forumet så kontakta Kiram Sundblad på kiram.sundblad@rmg.se eller 08 744 0065. Metallforumet vänder síg i första hand till professionella aktörer, men är öppet för alla intressenter. Råvarumarknaden.se´s läsare har möjligheten att delta i detta forum till ett rabatterat pris, 9.000 kr, i stället för 13.000 kr som övriga deltagare betalar. Ange Råvarumarknaden.se när du anmäler dig för att erhålla rabatten.

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populära

Exit mobile version