Nyheter

Commerzbank först ut i Skandinavien med eldningsolja och palladium

Publicerat

den

Commerzbanks bull & bear-certifikat med råvaror som underliggande har vuxit sig väldigt populära bland investerare i Sverige. Det har sina orsaker. Med bull & bear-certifikat kan du investera i kursutvecklingen för råvaror, som annars kan vara svåra för enskilda investerare att handla med. Har du en bestämd marknadstro finns det även certifikat med hävstång för att få ut maximalt av din åsikt.

Commerzbank har visat att de ständigt kan utveckla sitt produktutbud. Nu senast har de lanserat sex nya intressanta bull & bear-certifikat med eldningsolja, palladium och platina som underliggande tillgångar.

Ädelmetallerna platina och palladium används inom ett flertal industrier, bland annat inom fordonsindustrin. Prisutvecklingen på dessa råvaror kommer därför att till stor del att vara beroende av konjunkturen, medan priset på eldningsolja i högre grad påverkas av tron om hur kall vintern kommer att bli.

Kallt blir det varje år, i alla fall i vårt skandinaviska klimat, men för att med framgång lyckas handla med dessa råvaror så krävs det kännedom och kunskap om hur efterfrågan inom industrin ser ut och en god uppfattning om den kommande vintern blir kallare eller varmare än vanligt.

Det är upp till dig att välja den utveckling du tror på. Är dessa råvaror på väg upp eller ned?

Annons

Gratis uppdateringar om råvarumarknaden

*

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populära

Exit mobile version