Två råvarubolag presenterar sig i Stockholm

Investerare på eventDen 31 mars presenterar sig två råvarubolag på ett finansevent i Stockholm och du är välkommen att närvara. Det är det noterade gasprospekteringsföretaget Igrene samt metallprospekteringsföretaget Orezone som står inför en notering.

Igrene

Siljansringen är resultatet av ett meteoritnedslag för 377 miljoner år sedan. Det är Europas största meteoritkrater. Igrene har upptäckt gasfyndigheter på flera platser längs Siljansringens perifera delar. Flera provborrningar har genomförts, och i flertalet av dessa hål förekommer tydliga flöden av ren metangas. Nu pågår arbetet med att försöka fastställa hur stora gasvolymer det handlar om.

Orezone

Orezone är ett svenskt prospekteringsbolag som innehar prospekteringslicenser som täcker potentiellt brytvärda basmetaller i norra Sverige, liksom andra licenser med spännande framtidsutsikter. Noteras på Aktietorget under maj.

Eventet börjar klockan 16:00 och pågår fram till ca 21:00. Nedan är ett ungefärligt tidsschema över presentationerna.

16:00 Orezone
16:40 MDS Digital Solutions (Moretime)
17:20 Swemet
18:00 Igrene
19:20 VibroSense
20:00 Brighter

Eventet hålls på Scandic Anglais vid Stureplan och du anmäler dig genom att maila till [email protected]. Läs mer om eventet hos Finansevent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

scroll to top